benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Huur woning Rotterdam Brainpark

Zoekt u een huur woning bij Rotterdam Brainpark? Huur uw ideale woning door via Ben Housing zich in te schrijven en uw woningwensen aan te geven. Ben Housing heeft huur woningen beschikbaar van topkwaliteit. Wij hebben bijvoorbeeld kamers, studio’s, etages, appartementen en eengezinswoningen, kale woningen en gestoffeerde woningen. Wij hebben vast en zeker wat u zoekt!

Ruim aanbod aan woningen

Ben Housing is dé verhuurmakelaar van Rotterdam en wij werken ondernemend als het gaat om vraag en aanbod van woningen. Bovendien werken wij nauw samen met onze klanten, waardoor wij continu weten te voldoen aan uw persoonlijke eisen. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan woningen en huur een woning van hoge kwaliteit!

  • Elke dag hebben wij gemiddeld 60 tot 80 woningen beschikbaar (zowel gemeubileerd als casco).
  • U ontvangt bijna dagelijks ons nieuwe woningaanbod!
  • Meer informatie? U kunt contact opnemen door te mailen naar info@benhousing.nl, of u kunt ons bellen op 010-2040660. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 12.00 uur en 16.30 uur.

Bij benhousing vindt u altijd een huur woning die bij u past in Rotterdam Brainpark!

Uw huur woning nabij Rotterdam Brainpark vinden

Wij kunnen direct uw specifieke woonwensen met u bespreken en bezichtigingen inplannen voor uw toekomstige huurwoning! Maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17.30 uur kunt u bezichtigen in alle woningen. Bezichtigen op zaterdag is in overleg mogelijk. Indien een huur woning u bevalt dan verhuren we het zo snel mogelijk aan u in Rotterdam Brainpark! Bekijk direct ons aanbod en neem contact op om uw bezichtiging te plannen!

Bekijk ons actuele verhuur aanbod