Aanhuren voor bedrijven

We geven u graag advies over de woningen en de omgeving, maar ook bijvoorbeeld over het openbaar vervoer en dergelijken.

Passende huurwoning voor uw personeel

Het team van Ben Housing krijgt wekelijks de vraag vanuit diverse internationale, nationale bedrijven en verschillende buitenlandse professionals in Rotterdam of er een passende huurwoning beschikbaar is voor één van hun personeelsleden.

Sterker nog, diverse bedrijven zoeken huisvesting voor meerdere internationale en nationale werknemers, vanuit de hele wereld. Eenieder merkt dat het best lastig is om een geschikte huurwoning te vinden in één van de wijken in Rotterdam. De druk op de Rotterdamse huurmarkt is groot en de verwachting is dat dit gaat toenemen door nieuwe wet- en regelgeving.

Ben Housing speelt hier graag op in en ondersteunt u graag in de zoektocht naar een geschikte woning voor uw personeel. Het is tenslotte van belang dat uw personeel een echt thuis heeft waardoor men goed kan functioneren op het werk. Wij inventariseren graag de woonwensen en gaan dan direct voor u aan de slag. Wij zullen u beschikbare woningen presenteren die voldoen aan uw woonwensen / de woonwensen van uw medewerker(s).
Wij kunnen u begeleiden met de bezichtigingen en dit kan ook via facetime, filmpjes en foto’s. Wat u voor u prettig is.
We geven u graag advies over de woningen en de omgeving, maar ook bijvoorbeeld over het openbaar vervoer en dergelijken.

Zoekt u een geschikte huurwoning voor uw personeel, voor een tijdelijke periode of voor een langere periode?

Ben Housing is al meer dan 18 jaar actief in de Rotterdamse huurmarkt als verhuurmakelaar en heeft dus veel ervaring en expertise in huis.

We hebben daardoor een breed commercieel netwerk opgebouwd van woningaanbieders en verschillende verhuurmakelaars. Het huurwoningenaanbod is daardoor breder en groter dan andere makelaars en vergroot daardoor de kans een passende huurwoning te vinden voor uw personeel. Wij opereren in een ruim werkgebied in en rondom Rotterdam in bijna alle wijken. Wij werken als expert niet alleen voor expats maar voor iedereen die assistentie nodig heeft bij het vinden van een passende huurwoning met een budget vanaf € 1.500,00 exclusief gas, water en licht per maand.

Hoe werkt het in de praktijk?

We geven u graag advies over de woningen en de omgeving, maar ook bijvoorbeeld over het openbaar vervoer en dergelijken. Dit is onze standaard werkwijze. Echter elke (zakelijke) opdrachtgever heeft eigen wensen en hierin spelen wij graag in. Neem daarom contact met ons op
1

Wij inventariseren de woonwensen van u / uw personeel (gezien de krapte op de markt geven we hier ook advies over)

2

Wij raadplegen ons vastgoednetwerk (dus ook andere verhuurmakelaars) om een geschikte woning te vinden

3

Bij interesse plannen we bezichtigingen in / of we voeren de bezichtiging uit en maken een filmpje (als de woningzoekende er niet bij kan zijn)

4

Na het maken van de keuze voor een woning is de professional van Ben Housing de tussenpersoon tussen de woningzoekende en de betreffende woningaanbieder.

5

Wij geven o.a. advies over de woning, de nutsvoorzieningen, de huurovereenkomst en voeren de onderhandelingen.

6

Wij zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht waarbij ook de laatste controle van de betreffende woning wordt uitgevoerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens en de privacyverklaring van Ben Housing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jonker Fransstraat 94a
3031 AW Rotterdam
Nederland

Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag
  • 09:00 - 17:30
  • IBAN: NL89RABO0147945569
  • Btw: NL851954066B01
  • KvK: 56042728
IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.