Aanhuren

Voor particulieren & expats

De druk op de Rotterdamse huurwoningenmarkt is momenteel erg groot en het ziet er naar uit dat deze druk alleen maar groter gaat worden.

Dagelijks krijgt het team van Ben Housing de vraag vanuit de markt of wij willen ondersteunen in het zoeken en vinden naar een beschikbare woning in Rotterdam of daar buiten. Deze vraag komt niet alleen vanuit de expats of internationale studenten maar juist ook van de woningzoekenden uit Nederland die het als erg lastig ervaren een geschikt huis te vinden. Dit betreffen studenten, starters, young professionals of mensen die absoluut geen tijd hebben om te gaan bezichtigen en dit graag uit handen geven.

Ben jij zo iemand? Heb jij al diverse bezichtigingen gehad zonder resultaat? Lukt het je maar niet om de juiste woning te vinden die bij je wensen past? Of heb je door je drukke baan of studie geen tijd om te bezichtigen of uitgebreid te zoeken naar een woning in of rondom Rotterdam? Neem dan contact op met onze professionals van Ben Housing! Zij zijn expert in het zoeken en vinden van de juiste woning.

Door onze jarenlange kennis en ervaring (langer dan 18 jaar) hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van lokale makelaars waar we graag zaken meedoen, woningcorporaties, verhuurders, vastgoedbeleggers en overige woningaanbieders. Hierdoor vergroten wij de kans voor jou op het vinden van een leuke woning waarin je je snel thuis zult voelen.

Laat ons je helpen!

Wij zoeken en vinden de juiste woning voor je

Dus ben je op zoek naar een huurwoning, eengezinswoningwoning, appartement of villa in of rondom Rotterdam?
Neem dan vandaag nog contact op! Ben Housing huurt in en rondom Rotterdam woningen aan, die zowel gestoffeerd, gemeubileerd als kaal zijn, afhankelijk van jouw wensen.
Voor ieder wat wils dus!

Neem vandaag nog contact met ons op; info@benhousing.nl, bel 010 – 20 40 661 op werkdagen tussen 11.00 uur en 12.00 uur of kom langs bij ons kantoor aan de Jonker Fransstraat 94a, 3031 AW te Rotterdam

Neem contact op
IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.