Voor- en eindinspectie

Kunt u niet aanwezig zijn bij de voor- of eindinspectie? Dan kunt u iemand machtigen.

We doen ons best om de voor- en eindinspectie zo makkelijk mogelijk voor u te laten verlopen. Het kan zijn dat u zelf niet aanwezig kunt zijn tijdens een voor- of eindinspectie. Dit is geen reden om de afspraak af te zeggen. U bent namelijk in de gelegenheid om iemand te machtigen voor deze afspraken. In de bevestigingsbrief van de voor- en eindinspectie staat vermeld dat u iemand kunt machtigen om bij deze afspraken in uw plaats aanwezig te zijn wanneer u zelf verhinderd bent.

Bij de brief zijn zowel een machtigingsformulier voor de voorinspectie als een machtigingsformulier voor de eindinspectie gevoegd. 

Hierop kunt u aangeven wie er in uw plaats aanwezig zal zijn. Tevens dient u het adres en de woonplaats van diegene hierop invullen en het formulier te ondertekenen. Dit machtigingsformulier dient tijdens de voor- of eindinspectie aan de betreffende technisch manager overhandigd te worden. De gemachtigde persoon dient ook een geldig legitimatiebewijs te laten zien aan de technisch manager.

IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.