Wat zeggen klanten over ons?

Lees hier de reviews en testimonials van onze klanten.

 • Huurder - Maurits

Aardig en vriendelijk personeel, we werden snel en professioneel geholpen.

Ben Housing hielp ons vrij snel een woonruimte te vinden. Alle procedures zijn vrij duidelijk en werken goed. Zou 5 sterren hebben gegeven als we het personeel gemakkelijk telefonisch hadden kunnen bereiken, waar we nogal wat moeite mee hadden. Zou het aanbevelen als u op zoek bent naar een huis, zowel gemeubileerd als onafgewerkt.

Icon
Icon
 • Verhuurder - Bouwe

Ik als verhuurder van huizen in Rotterdam heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf.

Als ik eerlijk ben lijkt het soms wel of we samen een bedrijf hebben. Ook al is dit niet zozo voelt het en werkt het op die manier. Als er een woning leegkomt, wordt dit gelijk door Benhousing opgepakt. Opname van de leeg gekomen woning wordt gedaan, plus huurprijs bepalingen. Als er zaken in de woning gedaan moeten worden, wordt dat direct met elkaar besproken en zo nodig wordt dat gelijk door ons opgepakt. Op die manier geef je goede woningen in de verhuur.

Door het op die manier te doen, en te werken met elkaar, krijg je betere huurders in de woningen. Door met Benhousing te werken kunnen wij een veel betere selectie maken om goede huurders in onze woningen te krijgen. Dit doen wij ook samen. Zij maken de afspraken voor de bezichtigen met de kandidaat huurders die graag in de leeg gekomen woning zouden willen wonen. Als de bezichtiging afgerond is, komen de kandidaat huurders op een persoonlijk gesprek met mij bij benhousing op kantoor. Om zo een duidelijk inzicht met elkaar te krijgen, of verhuurder en huurder echt goed bij elkaar passen. Als dit gesprek afgerond is, kunnen verhuurder en huurder met elkaar aangeven of zij verder willen met elkaar, dit vind ik persoonlijk super belangrijk, het wederzijds gevoel moet goed zijn. Als dit al ontbreekt bij het begin, dan gaan wij niet verder met deze huurder, of huurder niet met ons. Voor ons moet de start van een overeenkomst goed zijn, als dit niet echt klopt, dan komen er in de toekomst problemen, dat heeft ons in het verleden wel problemen gebracht, dit willen wij zo veel mogelijk zien te voorkomen.

Nu wij al vele jaren op deze manier met elkaar werken, kunnen wij zeggen het heeft ons veel gebracht! In de door Benhousing verhuurder woningen zitten super goede huurders, er is nagenoeg geen gezeur, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. En wij hopen dan ook dat dit zo op deze manier nog vele jaren doorgang mag vinden, werken met elkaar op deze manier. Wij als verhuurder van woningen in Rotterdam, kunnen het een ieder aan raden eens langs te gaan bij dit bedrijf. Is het voor verhuur van een woning, of voor een te huren woning, stap eens binnen bij dit gezellige mooie bedrijf.

Icon
Icon
 • Aanhuurder - Susanne

Niet vlekkeloos maar wel tevreden

Om eerlijk te zijn liep de samenwerking niet helemaal vlekkeloos met benhousing.nl. Na meerdere woningen te hebben bezichtigd vond ik de woning die ik graag wilde huren. Het duurde echter 4 dagen voordat ik een akkoord kreeg op mijn papieren, dat duurde wel erg lang! Gelukkig heeft Jennifer (benhousing) diezelfde dag de huurovereenkomst opgesteld en kon ik direct tekenen en de sleutels halen! Mijn tip aan jullie; houd je huurders goed op de hoogte van de woning die ze graag willen huren, zo voorkom je irritatie!

Icon
Icon
 • Aanhuurder - Laura

Dankzij Robin van Ben Housing een goedkope huurwoning kunnen vinden op deze lastige markt, lastige tijd en voor mij lastige periode. Hij heeft echt met me meegedacht en persoonlijk geholpen, communicatie verliep snel en soepel. Bedankt!

Icon
Icon
 • Aanhuurder - Tom en Maureen

Bij deze wil ik Ben Housing bedanken voor de prettige samenwerking.

Nadat we in contact gekomen waren met ze, hebben ze alles in gang gezet om ons appartement in Rotterdam te verhuren. Het kennismakingsgesprek verliep op een prima manier: rustig en duidelijk. Nadat er enkele foto’s gemaakt waren voor op hun site, waren wij in afwachting van reacties. Binnen 24uur(!!!) stonden er twee bezichtigingen gepland. Deze vonden de volgende dag plaats. De terugkoppeling over deze bezichtigingen, naar ons toe, was zeer duidelijk en attent. Vervolgens heeft de medewerkster van Ben Housing een kennismakingsgesprek geregeld tussen ons en de eventuele nieuwe huurder. Dit hebben wij als zeer fijn ervaren omdat je dan een beeld hebt van wie er in je appartement komt. Nadat beide partijen instemden met de verhuur heeft Ben Housing de contracten in orde gemaakt. Ook dit naar volledige tevredenheid! Als we vragen hadden, stonden ze meteen voor ons klaar met een antwoord/oplossing. Al met al zijn wij zeer tevreden over Ben Housing en hebben wij de samenwerking als zeer naar wens ervaren!

Mvg Tom en Maureen

Icon
Icon
 • Verhuurder - Mr. A Verheij

BenHousing is een goed team, dat mijn belangen behartigt alsof ik een lid van de familie ben. Bovendien zijn ze goed op de hoogte van de ins en outs van hun vak. Ik ben content met deze familie.

Bascom B.V. Mr. A. Verheij

Icon
Icon
 • Aanhuurder - Jane

“Ik was al lang op zoek naar een leuke woning in Blijdorp. Roel (verhuurmakelaar, benhousing.nl) heeft mij verschillende woningen laten zien en uiteindelijk woon ik nu in mijn droomhuisje aan de Abraham Kuijperlaan! Bedankt!”

Icon
Icon
 • Huurder - Cornelis

Ik heb een woning gehuurd via benhousing.nl en dat is mij goed bevallen.

Tijdens het kennismakingsgesprek met de verhuurder, begeleid door Chantal van benhousing.nl, had ik gelijk een goede klik met de eigenaar. Ik vond het erg prettig om met hem kennis te maken en te weten wie mijn huurbaas zou worden.

Icon
Icon
 • Aanhuurder - Wil

Ik was in het begin een beetje sceptisch naar bemiddelingskantoren toe, zeker gezien de commotie momenteel over de bemiddelingskosten. Ik heb bemiddelingskosten betaald aan benhousing.nl en ze nog een doosje Merci gegeven! Waarom, zij hebben mij op een prettige manier geholpen een passende woning te vinden, zij hebben mij goed geïnformeerd over hun manier van werken en ik wist van te voren waar ik aan toe was.

Icon
Icon
 • Huurder - Gert-Jan

Laagdrempelig, jong enthousiast team, leuke woningen!

Icon
Icon
 • Aanhuurder - Vivian

Nette respectvolle communicatie.

De makelaar dacht met ons mee en kon onze vragen goed beantwoorden. Ook via de mail kregen we snel een reactie. De huurprocedure is netjes verlopen, we kregen van te voren het huurcontract te zien en foto’s van de oplevering van het huis. Ben Housing is aan te raden, zeker voor starters.

Icon
Icon
 • Danielle

Ik had erge haast met het vinden van een appartement in Rotterdam en zag door de bomen het bos niet meer!

Bij benhousing.nl kon ik na mijn inschrijving direct 3 woningen bezichtigen en nog dezelfde dag heb ik het huurcontract kunnen tekenen! Super!

Icon
Icon

Laat ook uw review achter!

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening.

Wij zijn altijd bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Graag horen wij ook van u wat uw ervaringen zijn met Ben Housing!

Lees meer of plaats een review
IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.