benvastgoedbeheer benvastgoed

De vraag naar tijdelijke woningen is de afgelopen tijd behoorlijk toegenomen.

Ben Short Stay speelt hier graag op in en is inmiddels één van de grootste aanbieders van tijdelijk te huren appartementen, studio’s en kamers. Vanzelfsprekend zijn deze woningen allemaal gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Onze short stay woningen bevinden zich in de meest populaire centrale buurten van Rotterdam. Het minimale termijn dat wij hanteren is een periode van 3 maanden. 

Bent u niet in de gelegenheid om een woning te bezichtigen? Geen probleem! Wij kunnen u filmpjes en extra foto’s sturen zodat u een goed beeld krijgt van de betreffende woning.

Bekijk ons woningaanbod

Wat zijn uw voordelen als huurder?

  • Groot, divers & steeds veranderend woningaanbod
  • Géén wachtlijsten
  • Flexibel huren; voor lange of korte periode
  • Géén bemiddelingskosten
  • Meeste woningen per direct beschikbaar
  • Woningen in alle prijsklassen zowel gemeubileerd, gestoffeerd als kaal

Ik heb interesse in een short stay woning. Wat nu?

Iedereen die een woning wilt bezichtigen dient zich in te schrijven via onze website. 
Na inschrijving bepaalt u zelf welke woningen u wilt bezichtigen. Woningen met een huurprijs tot € 900,- kunnen alleen online bezichtigd worden wegens het uitsluiten van Groepsbezichtigingen i.v.m. het Coronavirus. Let wel even op de gestelde eisen die benoemd staan bij elke woning.

Als u na een bezichtiging een woning wilt huren, dan worden uw gegevens, volgens de wet AVG,  overlegd aan de betreffende huiseigenaar. Wij zullen ons best doen u zo goed mogelijk te presenteren bij de verhuurder. De verhuurder/eigenaar van de betreffende woning is te allen tijde diegene die akkoord of geen akkoord geeft op een kandidaat.

Na akkoord van de verhuurder/eigenaar, ontvangt u van ons een (concept) huurovereenkomst en een opdrachtbevestiging waarin staat benoemd welke bedragen er voldaan moeten worden voordat de sleutel aan u wordt overgedragen.

Middels uw inschrijving gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en de Voorwaarden van Inschrijving.

Schrijf u nu in