benvastgoedbeheer benvastgoed

Woning Verhuren

Wilt u een woning verhuren in Rotterdam of omstreken? Ben Housing kan u helpen om uw woning succesvol te verhuren! Wij kunnen uw woning op onze website plaatsen na uitgebreid prijs- en verhuuradvies. Bij ge├»nteresseerde kandidaten verzorgen wij bezichtigingen en een screening om zo een goede match te garanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring als verhuurmakelaar kunnen wij overal rekening mee houden en u uitstekend van dienst zijn.
 

Een woning verhuren zonder de zorgen

Voldoet een kandidaat aan alle eisen voor uw woning? Dan helpen wij u bij het opstellen van een huurovereenkomst en bij de eerste betaling van borg en huur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het legale aspect van het verhuren van uw woning. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de Nederlandse bepalingen wordt geregeld, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
 

Uw woning verhuren via Ben Housing

Hieronder vindt u een overzicht van de plaatsen en regio's waar wij, als een van de grootste verhuurmakelaars in Rotterdam en omstreken, diverse woningen verhuren. Wilt u meer informatie over het verhuren van een woning via Ben Housing? Ontdek op onze website hoe wij te werk gaan met het verhuren van een woning. Of vraag ons naar de mogelijkheden voor het verhuren van uw woning door contact met ons op te nemen.