benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Kamer huren Dordrecht

Een kamer huren in de omgeving van Dordrecht? Ben Housing heeft voor u de beste kamers in de aanbieding! Ons team behoort tot een van de grootste verhuurmakelaars van Rotterdam en staat iedere dag voor u klaar. Bekijk snel ons ruime aanbod aan kamers op onze website, en laat u verrassen! Bekijk het aanbod huurwoningen.
 

Kamer huren Ben Housing Rotterdam

Kamer huren in Dordrecht bij Ben Housing?

Kamer huren in Dordrecht? Wij bieden diverse kamers in Dordrecht en omgeving. Om een kamer te kunnen bezichtigen dient u zich in te schrijven via onze website. U kunt dan voor: zes maanden vrijblijvend en onbeperkt bezichtigingen bijwonen en daarbij ontvangt u wekelijks een e-mail met daarin ons actuele aanbod aan kamers. Wij verhuren onder andere: 

  • kamers aan particulieren 
  • kamers aan expats

Ons aanbod rouleert snel, aangezien onze kamers snel zijn verhuurd! U zult hoogstwaarschijnlijk uw ideale kamer bij ons huren. Heeft u vragen en/of interesse in een van onze kamers, dan kunt u ons bellen op 010-2040660 of stuur een mail naar info@benhousing.nl.
 

Kamer huren nabij Dordrecht bij Ben Housing

Heeft u een geschikte kamer opgemerkt op onze website om eventueel te huren in Dordrecht? Wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken. Ons team werkt anticiperend als het gaat om vraag en aanbod van kamers. Hierbij houden wij continu rekening met uw wensen. Maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17.30 uur kunt u bezichtigen. Bezichtigen op zaterdag is in overleg mogelijk. Neem contact met ons op en plan een bezichtiging in met ons!