benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Gemeubileerde woning vurhuren

Wilt u uw gemeubileerde woning verhuren? Ben Housing kan u helpen bij het effectief verhuren van uw gemeubileerde woning. Als een van de grootste verhuur makelaars in Rotterdam en omstreken beschikken wij over de juiste ervaring om u vakkundig en snel van dienst te zijn. Zo kunnen wij de bezichtigingen regelen, zorgen we voor een screening en creditcheck van geïnteresseerde kandidaten en kunnen wij voor u de huurovereenkomst opstellen.
 

Huurinkomsten zonder de zorgen?

Ben Housing heeft al veel verhuurders geholpen en kan u dus ook uitstekend helpen wanneer u uw gemeubileerde woning wilt verhuren. Dankzij onze 10 jaar ervaring zijn wij in staat om kwalitatieve service te leveren aan huurders en verhuurders. Wij zorgen er voor dat het hele traject volledig volgens de Nederlandse bepalingen uitgevoerd wordt en alles dus volledig legaal geregeld wordt. Op deze manier kunnen we u niet alleen veel werk, maar ook zorgen uit handen nemen.
 

Gemakkelijk verhuren via Ben Housing

Wij verhuren diverse gemeubileerde woningen in onderstaande stadsdelen van Rotterdam en omliggende plaatsen. Ons enthousiaste en vakkundige team staat voor u klaar! Voor het verhuren van een gemeubileerde woning kunt u op onze website onze werkwijze bekijken. Of neem contact met ons op voor meer informatie!