benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Vastgoedonderhoud Rotterdam

Voor vastgoedonderhoud Rotterdam en omstreken, kunt u gebruikmaken van de service van verhuurmakelaar Ben Housing B.V. Wij leveren voor u een uniek systeem als vastgoedeigenaar! Met ons unieke systeem is vastgoedonderhoud Rotterdam gemakkelijker dan ooit!
 

Vastgoedonderhoud Rotterdam - Ben Housing

Wat zijn uw voordelen als vastgoedeigenaar?

Met ons ‘Ben Vastgoedsysteem’ kunt u uw vastgoedonderhoud optimaal onder controle houden. U krijgt namelijk een eigen systeem, waarmee u 24/7 bent geïnformeerd over de status van uw vastgoed. Het contact loopt verder via de beheerder. Daarnaast worden de leegstand en betalingen goed in de gaten gehouden. Ook wordt er directe actie ondernomen bij te late betalingen. Dit systeem is ten slotte een aanspreekpunt voor het onderhouden én verhuren van uw vastgoed in of nabij Rotterdam. Ben Housing is de specialist in vastgoedmanagement in Rotterdam.

  • Geen zorgen over uw vastgoed
  • 24/7 geinformeerd over de status van uw vastgoed
  • Het contact loopt via de beheerder
  • Directe actie bij te late betaling
  • Een aanspreekpunt 
     

Onderhoud aan uw vastgoed door Ben Housing

U kunt als vastgoedeigenaar genieten van vele voordelen. Het ‘Ben Vastgoedsysteem’ zorgt namelijk voor meer grip op uw financiën, vastgoed, huurstroom en de staat van uw vastgoed. Dit systeem is bovendien 24/7 bereikbaar en u kunt zelf inloggen en inzien wat de status is van uw vastgoed op zowel technisch als financieel vlak. Op deze manier is vastgoedonderhoud Rotterdam moeiteloos bij te houden.
 

Interesse & meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het administratief- of technisch beheer van uw woning? Stuur uw contactgegevens en eventueel een toelichting en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

* Velden met een * zijn verplicht