benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Vastgoedbeheerder Rotterdam

Bent u in het bezit van vastgoed in of rond Rotterdam, en zoekt u een manier om uw vastgoed overzichtelijker te maken als vastgoedbeheerder? Laat Ben Housing dan uw professionele partner zijn! Ons vastgoedbeheer is duidelijk én betrouwbaar. 
 

Vastgoedbeheerder bij Ben Housing

Wij bieden u een ‘Ben Vastgoedsysteem’ aan die het beheer van uw vastgoed overzichtelijker maken. Alle contact zal via de beheerder lopen, de leegstand en betalingen worden goed in de gaten gehouden, er is sprake van directe actie bij te late betalingen en u bent als vastgoedbeheerder het aanspreekpunt voor het onderhouden en verhuren van uw vastgoed. Bent u geïnteresseerd in deze samenwerking? Neem dan gerust contact op!
 

Grip op uw vastgoed in Rotterdam

Het is niet altijd even simpel om vastgoedbeheerder te zijn. Daarom helpen wij u graag met onze expertise! Met ons systeem krijgt u ongetwijfeld grip op uw vastgoed in of rond Rotterdam. Kijk voor alle details op de verhuurpagina en hopelijk tot snel!
 

Interesse & meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het administratief- of technisch beheer van uw woning? Stuur uw contactgegevens en eventueel een toelichting en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

* Velden met een * zijn verplicht