benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Vastgoedbeheer Rotterdam

Ben Housing is de vastgoedbeheerder van Rotterdam & omgeving. Bent u op zoek naar een betrouwbare, enthousiaste professionele partner die het vastgoedbeheer en onderhoud van uw woning of vastgoedportefeuille uit handen neemt? Op zowel financieel/administratief – als op technisch vlak? Dan bent u bij Ben Housing B.V. in Rotterdam aan het goede adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
 

Vastgoedbeheer Rotterdam - Ben Housing

Promotie, verhuur en onderhoud in Rotterdam

Ons vastgoedbeheer houdt in dat wij alle zaken rondom de promotie, verhuur en onderhoud van u beheren. Voor u betekent dit dat u met Ben Housing een professionele partner heeft die voor het gehele beheer van uw vastgoed zorgt in Rotterdam en omstreken. Neem daarom snel contact met ons op!
 

Uniek systeem vastgoedbeheer

Door de toegenomen vraag naar vastgoedbeheer in Rotterdam, hebben wij een eigen uniek beheersysteem (Ben Vastgoedsysteem) ontwikkelt om uw vastgoed inzichtelijk te krijgen. Met dit systeem wordt u 24/7 geïnformeerd over de status van uw vastgoed. Ben Housing staat voor een klant- en vraaggerichte aanpak en met dit unieke beheersysteem, weten wij een optimaal rendement te realiseren voor uw vastgoed! Wij werken graag met u samen!
 

Interesse & meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het administratief- of technisch beheer van uw woning? Stuur uw contactgegevens en eventueel een toelichting en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

* Velden met een * zijn verplicht