benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Ben Housing heeft het meest diverse en uitgebreide huurwoningenaanbod van Rotterdam.

Woningen zijn snel weer verhuurd, maar wij doen er alles aan om weer nieuw aanbod te presenteren op onze website. Ben Housing verhuurt appartementen, eengezinswoningen, etages, studio’s en kamers. We verhuren in alle segmenten; gemeubileerd, gestoffeerd en kaal in alle prijsklassen voor zowel lange duur als short stay. Hiermee maakt Ben Housing het verschil ten opzichte van andere verhuurmakelaars. Wij onderscheiden ons door het variabele aanbod, flexibiliteit in huurtermijn en onze diversiteit van verhuurders. Ben Housing verhuurt voor grote en kleine vastgoedbeleggers, voor particulieren en woningbouwverenigingen. Ben staat voor diversiteit en dat zie je en voel je door het hele bedrijf heen!

Bekijk ons woningaanbod

Wat zijn uw voordelen als huurder?

  • Groot, divers & steeds veranderend woningaanbod
  • Géén wachtlijsten
  • Flexibel huren; voor lange of korte periode
  • Géén bemiddelingskosten
  • Meeste woningen per direct beschikbaar
  • Woningen in alle prijsklassen. Zowel gemeubileerd, gestoffeerd & kaal

Ik heb interesse in een woning. Wat nu?

Iedereen die een woning zoekt kan kosteloos reageren op ons aanbod!

Let wel even op de gestelde eisen die benoemd staan bij elke woning.

Indien u wordt uitgenodigd voor een bezichtiging worden uw gegevens conform de wet AVG,  overlegd aan de betreffende huiseigenaar. De verhuurder/eigenaar van de betreffende woning is te allen tijde diegene die akkoord of geen akkoord geeft op een kandidaat.

Na akkoord van de verhuurder/eigenaar, ontvangt u van ons een (concept) huurovereenkomst en een opdrachtbevestiging waarin staat benoemd welke bedragen er voldaan moeten worden voordat de sleutel aan u wordt overgedragen.

Middels het reageren gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden..