benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Ben Housing heeft het meest diverse en uitgebreide huurwoningenaanbod van Rotterdam.

Woningen zijn snel weer verhuurd, maar wij doen er alles aan om weer nieuw aanbod te presenteren op onze website. Ben Housing verhuurt appartementen, eengezinswoningen, etages, studio’s en kamers. We verhuren in alle segmenten; gemeubileerd, gestoffeerd en kaal in alle prijsklassen voor zowel lange duur als short stay. Hiermee maakt Ben Housing het verschil ten opzichte van andere verhuurmakelaars. Wij onderscheiden ons door het variabele aanbod, flexibiliteit in huurtermijn en onze diversiteit van verhuurders. Ben Housing verhuurt voor grote en kleine vastgoedbeleggers, voor particulieren en woningbouwverenigingen. Ben staat voor diversiteit en dat zie je en voel je door het hele bedrijf heen!

Bekijk ons woningaanbod

Wat zijn uw voordelen als huurder?

  • Groot, divers & steeds veranderend woningaanbod
  • Géén wachtlijsten
  • Flexibel huren; voor lange of korte periode
  • Géén bemiddelingskosten
  • Meeste woningen per direct beschikbaar
  • Woningen in alle prijsklassen. Zowel gemeubileerd, gestoffeerd & kaal

Ik heb interesse in een woning. Wat nu?

Iedereen die een woning wilt bezichtigen dient zich kosteloos in te schrijven via onze website. 

Na inschrijving bepaalt u zelf welke woningen u wilt bezichtigen. Let wel even op de gestelde eisen die benoemd staan bij elke woning.

Als u na een bezichtiging een woning wilt huren, dan worden uw gegevens, volgens de wet AVG,  overlegd aan de betreffende huiseigenaar. Wij zullen ons best doen u zo goed mogelijk te presenteren bij de verhuurder. De verhuurder/eigenaar van de betreffende woning is te allen tijde diegene die akkoord of geen akkoord geeft op een kandidaat.

Na akkoord van de verhuurder/eigenaar, ontvangt u van ons een (concept) huurovereenkomst en een opdrachtbevestiging waarin staat benoemd welke bedragen er voldaan moeten worden voordat de sleutel aan u wordt overgedragen.

Middels uw inschrijving gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en de Voorwaarden van Inschrijving.

Schrijf u nu in