benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Hoe werkt het?


U bent geïnteresseerd in een woning van Ben Housing? Op deze pagina leest u welke stappen u dient te volgen om een bezichtiging aan te vragen.

 

1. Lees de informatie in de advertentietekst eerst aandachtig door, bekijk de foto’s en (indien aanwezig) de video van de woning

 

2. Klik op de “Reageer” knop en vul de gevraagde gegevens in, zorg voor een leuke en duidelijke introductie van jezelf.  

 

3. Uit alle reacties maken wij een selectie van kandidaten die de woning mogen bezichtigen, we nemen hiervoor contact met je op.

 

4. Op het moment dat wij een groot aantal reacties ontvangen op een woning, kunnen wij je vragen alvast je benodigde documenten aan te leveren.

 

5. Indien je bent geselecteerd voor een bezichtiging, dan ontvang je van ons een datum tijdstip van de bezichtiging.

 

Let op:

• Bij grote belangstelling kunnen wij niet garanderen dat u altijd een reactie van ons ontvangt

• De verhuurder van de woning maakt een selectie op basis van de ingestuurde documenten, het kan zijn dat u niet wordt  uitgenodigd voor een bezichtiging

 

Ná de bezichtiging
 

6. Indien u ná de bezichtiging geïnteresseerd bent in de woning, maakt u dit kenbaar via e-mail. Vul uw e-mail aan met eventuele missende documenten.

 

7. Uit alle geïnteresseerden maakt de eigenaar een keuze. U wordt hierover geïnformeerd door de makelaar. Indien u geen reactie heeft gekregen raden wij aan de status van de woning op de website in de gaten te houden. Op onze FAQ pagina kunt u lezen wat elke status inhoudt.

 


Meer info nodig? Bekijk dan de meest gestelde vragen!