Huis verhuren aan expats Rotterdam

Uw huis verhuren aan expats in Rotterdam? Of wilt u meer weten over de verhuur van uw woning aan expats? Dan bent u bij Ben Housing aan het juiste adres.

Dé verhuurmakelaar van Rotterdam

Rotterdam Expat B.V. is een onderdeel van Ben Housing en wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde huizen in en rond Rotterdam aan expats. Een expat zoekt naar tijdelijke en kwalitatief hoogwaardige huisvesting in Nederland.  Verhuren aan expats? Neem contact met ons op als u snel en makkelijk een tijdelijk verblijf wilt regelen voor expats!

Huizen geschikt voor iedere expat in Rotterdam & omgeving!

Ben Housing is de expert in vastgoedbeheer. Op de website van Ben Housing kunt u online het aanbod aan huizen voor expats bekijken. Wij verhuren huizen in en rond Rotterdam, zoals in Zoetermeer en Capelle aan den IJssel. Het aanbod bestaat uit diverse typen woningen. Hierbij kunt u denken aan: appartementen, kamers, eengezinswoningen, studio’s, beneden- of bovenwoningen, maar ook aan villa’s of een penthouse. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk het woningaanbod

Succesvol verhuren van uw woning aan expats

Ben Housing helpt bij het succesvol verhuren van uw woning aan Expats. Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken en verhuren van woningen in Rotterdam en omgeving. Wij verhuren woningen in Rotterdam, Den-Haag en omgeving. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u bijvoorbeeld:

  • uw vila wilt verhuren aan expats
  • uw woning wilt verhuren aan expats
  • op zoek bent naar een verhuurmakelaar, gespecialiseerd in de verhuur aan expats

Verhuren via Ben Housing aan expats in Rotterdam

Onze verhuurmakelaars zijn experts op het gebied van huisvesting aan expats. Laat het verhuur van huizen dan ook beheren door ons team in Rotterdam! Kijk gerust op de website voor meer informatie.

Interesse & meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het administratief- of technisch beheer van uw woning? Stuur uw contactgegevens en eventueel een toelichting en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens en de privacyverklaring van Ben Housing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jonker Fransstraat 94a
3031 AW Rotterdam
Nederland

Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag
  • 09:00 - 17:30
  • IBAN: NL89RABO0147945569
  • Btw: NL851954066B01
  • KvK: 56042728
IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.