Gemeubileerde woning verhuren Ridderkerk

Wilt u een gemeubileerde woning verhuren in de buurt van Ridderkerk? Laat ons dan zorgen voor het beheer van uw gemeubileerde woning!

Ons team bij benhousing is zeer ervaren en weet alles over verhuur. Een gemeubileerde woning verhuren is bij ons dan ook geen probleem. Met onze deskundigheid adviseren we u graag! U kunt iedere dag vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze aanpak als verhuurmakelaar

Wij verzorgen het volledige huurtraject voor een breed klantenbestand. Zo heeft u wel de huurinkomsten, maar niet de zorgen. Wilt u meer informatie? U kunt een afspraak met ons maken over het verhuren van uw gemeubileerde woning, zodat u alles zal weten over de procedures. Bij een geïnteresseerde kandidaat:

  • vindt een screening en creditcheck plaats;
  • wordt de potentiële huurder aan u gepresenteerd met alle essentiële persoonlijke documenten;
  • u blijft voortdurend betrokken bij ons verhuurproces.

Uw gemeubileerde woning verhuren nabij Ridderkerk is duidelijk en overzichtelijk bij Ben Housing. Kijk op onze website om alle stappen van onze aanpak te zien.

Snel uw gemeubileerde woning verhuren nabij Ridderkerk!

Wilt u snel uw gemeubileerde woning verhuren in de omgeving van Ridderkerk? U kunt ons iedere dag telefonisch bereiken op 010-2040660 of u kunt een e-mail sturen naar info@benhousing.nl. Of vul ons contactformulier in en wij bellen u binnen 24 uur terug!

IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.