benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

RRelocation zoekt voor jou!

Heb je al veel bezichtigingen gehad zonder resultaat? Lukt het je maar niet om de woning te vinden die bij je wensen past? Of heb je door je drukke baan of studie geen tijd om te bezichtigen of uitgebreid te zoeken naar een woning?

Dan helpt RRelocation jou met het vinden van je ideale woning!Wie zijn wij?
RRelocation is een zusteronderneming van Ben Housing en een bekende aanhuurmakelaar in Rotterdam met jarenlange ervaring op het gebied van aanhuren en expathuisvesting. RRelocation biedt assistentie voor iedereen die opzoek is naar een huurwoning in Rotterdam en omgeving. Onze dienst wordt veel gebruikt door zowel Nederlandse woningzoekers als expats, ook helpen wij bedrijven met het huisvesten van hun (buitenlandse) werknemers.  

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van lokale makelaars, woningcorporaties en verhuurders zodat wij altijd de juiste woonruimte kunnen vinden voor jou. Dit kunnen zowel woningen zijn die al online staan, maar juist ook woningen die nog niet online zijn verschenen en dus niet toegankelijk zijn voor de rest van de grote groep woningzoekenden in Rotterdam.

Dus ben je op zoek naar een appartement, studio of gezinswoning in of rondom Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact op!

Werkwijze RRelocation

 • We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin jouw (woon)wensen en voorkeuren in kaart worden gebracht.
 • Wij raadplegen ons vastgoednetwerk om voor jou de ideale woning te vinden die past bij jouw wensen en voorkeuren.
 • We bespreken de gevonden woningen en plannen bij interesse een bezichtiging voor jou in. Uiteraard zal een medewerker van RRelocation jou begeleiden tijdens de bezichtiging.
 • Indien jij zelf niet aanwezig kunt zijn bij een bezichtiging maken wij foto’s en een video van de woning.
 • Na het maken van de keuze voor een woning is RRelocation de tussenpersoon tussen jou en de verhuurder en nemen wij alle zorgen uit handen. Denk hierbij aan; onderhandelingen over het huurcontract, hulp bij het aansluiten van nutsvoorzieningen en alle overige communicatie.
 • Wij zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht waarbij ook de laatste controle van de woning wordt uitgevoerd.

Extra diensten voor expats

 • Hulp bij het inschrijven in jouw gemeente
 • Hulp bij het aanvragen van een BSN nummer + DigiD
 • Hulp bij het openen van een bankrekening
 • Mogelijkheid tot een tour met meerdere bezichtigingen
 • Haal- en brengservice voor bezichtigingen

Kosten

Het plaatsen van een zoekopdracht is geheel kosteloos en op basis van no cure no pay. Op het moment dat er een huurcontract tot stand is gekomen rekenen wij eenmalig 8% van de jaarlijkse huur (met een minimum van € 895,-) exclusief 21% btw.

Voor de expatdiensten vragen wij een eenmalig bedrag € 395,- exclusief 21% btw.

 

Zoek voor mij!

* Velden met een * zijn verplicht