Kopen

Naast het verhuren en beheren van vastgoed komt het ook met enige regelmaat voor dat er woningen van onze relaties verkocht worden.

Kopen bij Ben Housing

Zoals inmiddels na meer dan 18 jaren bekend is Ben Housing dé verhuurmakelaar van Rotterdam en beheert zij een grote vastgoedportefeuille van diverse vastgoedeigenaren in en rondom Rotterdam. Ons team is hier dan ook expert in.

Naast het verhuren en beheren van vastgoed komt het ook met enige regelmaat voor dat er woningen van onze relaties verkocht worden. Deze verkoopopdracht wordt dan bij Ben Housing uitgezet.

Deze woningen worden exclusief door Ben Housing aangeboden en betreft woningen als;
– Appartementen
– Etage-woningen
– Eengezinswoningen

De wijken waarin het koopaanbod zich bevindt is divers, het betreft wel in de meeste gevallen woningen in Rotterdam, omdat hier onze kennis, kunde en netwerk ligt!

Wilt u een woning kopen in plaats van huren?

Ons koopaanbod is te vinden op onze eigen website www.benhousing.nl onder Aanbod. Daarnaast zullen wij ons aanbod plaatsen op Funda en andere verkoopkanalen. Houd ook onze social media kanalen in de gaten zoals Instagram, LinkedIn en Facebook.

Uw woning verkopen via Ben Housing?

Wij adviseren u graag over de verkoop van uw woning.
Neem contact met ons op; info@benhousing.nl, bel tussen 11.00 uur  en 12.00 uur 010- 20 40 661 of stap bij ons binnen. Ons kantoor is aan de Jonker Fransstraat 94a, 3031 AW Rotterdam.

IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.