Vrije sector huren Rotterdam

Ben Housing is dé partner voor vrije sector huurwoningen in Rotterdam en omgeving.

Met een inkomen van net iets meer dan 40.000 euro per jaar, komt u niet meer in aanmerking voor een sociale huurwoning. Uw inkomen zou voldoende moeten zijn om zonder huursubsidie rond te komen. Daarmee bent u aangewezen op huren in de vrije sector. Gelukkig zijn er voldoende huurhuizen in de vrije sector. Bent u al enige tijd op zoek naar een fraaie huurwoning in Rotterdam en omstreken? Neem contact op met Ben Housing. Wij hebben een breed aanbod huurwoningen in de vrije sector.

Bekijk het woningaanbod

Breed aanbod huurwoningen in de vrije sector

Wij hebben elke dag een variëteit aan 60 tot 80 huurwoningen beschikbaar die allemaal op onze website te zien zijn. U kunt direct reageren als u een woning wilt huren in de vrije sector van Rotterdam.

Vrije sector woning op korte termijn?

Bent u op zoek naar een huurwoning in de vrije sector en wilt u op korte termijn verhuizen? Wellicht bent u een zelfstandig ondernemer of wilt u dichterbij uw werk in Rotterdam wonen. Ben Housing werkt regelmatig voor bedrijven, ondernemers of expats. Met het oog op de zakelijke klanten bieden wij huurwoningen in de buurt van Rotterdamse zakencentrums of bedrijventerreinen. Denk bijvoorbeeld aan de Kop van Zuid of bedrijventerrein Prinsenland. Wilt u spoedig een einde maken aan de zoektocht naar een geschikte woning? Bekijk ons woningaanbod en neem contact op.

IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.