Huurwoningen Rotterdam

Het aanbod huurwoningen in Rotterdam is groot.

Rotterdam is een bruisende stad met veel mogelijkheden. Ook op het gebied van wonen. Ben Housing heeft een ruim aanbod beschikbaar aan diverse huurwoningen in Rotterdam en omstreken. Wij bemiddelen bij huurwoningen in alle soorten en maten. Van goedkope huurwoningen tot huurwoningen zo groot als vila’s.

Op zoek naar een huurwoning in Rotterdam of omstreken?

Vind uw nieuwe woning met Ben Housing. Ben Housing is de Vastgoedmakelaar van Rotterdam en omstreken gespecialiseerd in het huren en verhuren van allerlei soorten woningen. Wij bieden u graag advies en helpen bij de zoektocht naar een geweldige woning. Een greep uit ons aanbod huurwoningen:

  • Appartementen
  • Eengezinswoningen
  • Gemeubileerde woningen
  • Kamers
  • Studio’s
Bekijk het woningaanbod

Waarom een woning huren bij Ben Housing?

Ben Housing BV is opgericht in 2006 en is uitgegroeid tot een van de grootste verhuurmakelaars van Rotterdam.
Ons team werkt bovendien met passie, enthousiasme, deskundigheid én betrouwbaarheid. Het team van Ben Housing vindt het zeer belangrijk om goed te kijken wat uw woonwensen zijn, zodat u uw ideale huurwoning kunt huren! Neem snel contact met ons op, wij helpen u graag! Bekijk ons ruime aanbod op de website.

Ideaal voor particulieren huurders nabij Rotterdam!

Ben Housing is gespecialiseerd in het verhuren van huurwoningen in en rond Rotterdam, zoals Capelle aan den IJssel en Zwijndrecht. Onze aangeboden huurwoningen zijn van topkwaliteit, en zeer geschikt voor particulieren. Ook als u bijvoorbeeld werkt in een bedrijfsterrein, zoals Kop van Zuid of Cool, kunt u bij ons altijd een geschikte huurwoning vinden! Neem snel contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken!

Interesse & meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het administratief- of technisch beheer van uw woning? Stuur uw contactgegevens en eventueel een toelichting en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens en de privacyverklaring van Ben Housing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jonker Fransstraat 94a
3031 AW Rotterdam
Nederland

Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag
  • 09:00 - 17:30
  • IBAN: NL89RABO0147945569
  • Btw: NL851954066B01
  • KvK: 56042728
IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.