benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Huurmakelaar Rotterdam

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een woning in of rond Rotterdam? Ben Housing is dé verhuurmakelaar van Rotterdam en Omgeving. Dankzij ons sterke netwerk beschikken wij altijd over een ruim aanbod aan huurwoningen. U kunt bij ons terecht voor appartementen, eengezinswoningen, gemeubileerde huizen, kamers en studio's. 
 

Huurmakelaar Rotterdam - Ben Housing

Dé huurmakelaar van Rotterdam

Wij zijn dé specialist in gemeubileerde woningen en relocation. Sterker nog, we zijn een van de grootste huurmakelaar van Rotterdam! Wij hebben al bijna 10 jaar ervaring op het gebied van huur en verhuur van woningen van hoge kwaliteit en weten ons goed te onderscheiden van andere huurmakelaars in Rotterdam, vanwege onze uitgebreide service en deskundigheid. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten? Neem gerust contact met ons op!
 

Wij zoeken graag een woning voor u!

Het hele jaar rond hebben wij ongeveer 100 huurwoningen beschikbaar, zowel gemeubileerd als casco. We hebben allerlei huurwoningen in Rotterdam en omstreken, van kamers tot villa’s. Wij zullen ongetwijfeld een woning beschikbaar hebben die bij u past.