Huurhuizen Rotterdam

Bent u op zoek naar huurhuizen in Rotterdam en omgeving, zoals Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Ridderkerk, Zoetermeer, Dordrecht, Barendrecht en Capelle aan den IJssel?

Bekijk dan ons aanbod aan huurhuizen op de website! Bij Ben Housing heeft u keuze uit appartementen, eengezinswoningen, gemeubileerde woningen, kamers en studio’s.

Altijd een breed aanbod huurhuizen in Rotterdam

Woning huren of verhuren in Rotterdam en omgeving? Dan is Ben Housing uw partner. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhouden en verhuren van woningen. Als woningzoekende geniet u van snelle service, laagdrempeligheid en een breed aanbod huurwoningen. Wij bieden een breed scala huurwoningen voor elk type huurder. Alleenstaand, samenwonend of gezin, een bezichtiging is bij Ben Housing snel gepland. Bent u in het bezit van vastgoed dat u wilt verhuren? Wij nemen u de zorgen uit handen. Wij hebben binnen no time een geschikte huurder gevonden in ons klantenbestand. Daarnaast kunnen wij ook voor het onderhoud van uw vastgoed uit handen nemen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over lekkende kranen of verstopte afvoeren.

Bekijk het woningaanbod

Bekijk direct huurhuizen in Rotterdam of omgeving!

Zodra u een van onze huurhuizen nabij Rotterdam wilt bezichtigen, kunt u dat gemakkelijk aangeven op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat we onmiddellijk een bezichtiging voor u kunnen inplannen. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Interesse & meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het administratief- of technisch beheer van uw woning? Stuur uw contactgegevens en eventueel een toelichting en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens en de privacyverklaring van Ben Housing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jonker Fransstraat 94a
3031 AW Rotterdam
Nederland

Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag
  • 09:00 - 17:30
  • IBAN: NL89RABO0147945569
  • Btw: NL851954066B01
  • KvK: 56042728
IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.