Huur huis Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek

Bent u op zoek naar een huur huis in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek? Schrijf u dan in via de website van Ben Housing, geef uw woonwensen aan en huur uw ideale huis!

Ben Housing heeft namelijk een groot verhuur aanbod: kamers, studio’s, etages, appartementen en eengezinswoningen, kale woningen en gestoffeerde woningen. Wij hebben vast en zeker uw droom huur huis in huis!  Huur huis nabij Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek!

Huurwoningen nabij Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek

Ben Housing is een van de grootste verhuurmakelaars van Rotterdam en ons team werkt proactief als het gaat om vraag en aanbod van huizen. Bovendien maken wij gebruik van korte communicatielijnen in ons netwerk, waardoor wij continu weten te voldoen aan uw persoonlijke wensen. Bekijk gerust ons ruime aanbod huurhuizen en vind een huur huis nabij Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek van topkwaliteit! Gemiddeld hebben wij elke dag standaard 60 tot 80 huizen beschikbaar, zowel gemeubileerd als casco. Bovendien ontvangt u bijna dagelijks ons nieuwe woningaanbod!

Bekijk het woningaanbod

Huur uw ideale huis via Ben Housing! Gemeubileerd tot casco.

Ben Housing BV is opgericht in 2006 en is uitgegroeid tot een van de grootste verhuurmakelaars van Rotterdam.
Heeft u ons aanbod bekeken en ziet u wellicht een geschikt huurhuis? Wij gaan direct voor u aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw woonwensen te bespreken en bezichtigingen voor u in te plannen! Bezichtingen zijn in te plannen op:

  • maandag tot en met vrijdag;
  • van 09:00 uur tot 17.30 uur kunt u bezichtigen in alle huizen;
  • in overleg ook op zaterdag.

Indien een huur huis u bevalt dan verhuren we het zo snel mogelijk aan u in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek! Meer informatie? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ontdek snel ons verhuur aanbod en plan een bezichtiging!

IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.