benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Huis verhuren aan expats Rotterdam

Uw huis verhuren aan expats in Rotterdam? Of wilt u meer weten over de verhuur van uw woning aan expats? Dan bent u bij Ben Housing aan het juiste adres. Rotterdam Expat B.V. is een onderdeel van Ben Housing en wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde huizen in en rond Rotterdam aan expats. Een expat zoekt naar tijdelijke en kwalitatief hoogwaardige huisvesting in Nederland.  Verhuren aan expats? Neem contact met ons op als u snel en makkelijk een tijdelijk verblijf wilt regelen voor expats!
 

Huis verhuren aan expats Rotterdam - Ben Housing

Huizen geschikt voor iedere expat in Rotterdam & omgeving!

Ben Housing is de expert in vastgoedbeheer. Op de website van Ben Housing kunt u online het aanbod aan huizen voor expats bekijken. Wij verhuren huizen in en rond Rotterdam, zoals in Zoetermeer en Capelle aan den IJssel. Het aanbod bestaat uit diverse typen woningen. Hierbij kunt u denken aan: appartementen, kamers, eengezinswoningen, studio’s, beneden- of bovenwoningen, maar ook aan villa’s of een penthouse. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op!
 

Succesvol verhuren van uw woning aan expats 

Ben Housing helpt bij het succesvol verhuren van uw woning aan Expats. Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken en verhuren van woningen in Rotterdam en omgeving. Wij verhuren woningen in Rotterdam, Den-Haag en omgeving. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u bijvoorbeeld: 

  • uw vila wilt verhuren aan expats
  • uw woning wilt verhuren aan expats
  • op zoek bent naar een verhuurmakelaar, gespecialiseerd in de verhuur aan expats
     

Verhuren via Ben Housing aan expats in Rotterdam 

Onze verhuurmakelaars zijn experts op het gebied van huisvesting aan expats. Laat het verhuur van huizen dan ook beheren door ons team in Rotterdam! Kijk gerust op de website voor meer informatie.
 

Interesse & meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het administratief- of technisch beheer van uw woning? Stuur uw contactgegevens en eventueel een toelichting en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

* Velden met een * zijn verplicht