Toegevoegd aan favorieten
 

Huis huren Rotterdam

Huis huren in Rotterdam met Ben HousingEen huis huren in Rotterdam? Dan bent u bij Ben Housing aan het goede adres! Ben Housing heeft een uitgebreid aanbod van huurwoningen in Rotterdam. Wij verhuren de beste huizen in onder andere: Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Dordrecht, Zoetermeer, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht én Zwijndrecht! Bekijk ons aanbod huurwoningen in Rotterdam

Soorten huurhuizen in en nabij Rotterdam

Wij bemiddelen bij huurwoningen in alle soorten en maten. Geef uw wensen bij ons op of maak een selectie in het zoekaanbod op de website. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

Liever een studio huren in Rotterdam? Ook dat is mogelijk. Bekijk ons actuele woning aanbod van alle huurwoningen in en nabij Rotterdam. 

Huis bezichtigen nabij Rotterdam

Schrijf u in via onze website om snel en eenvoudig woningen te kunnen bezichtigen. Indien u van plan bent om een huis te huren in Rotterdam of omstreken, dan nemen wij direct contact met u op om uw woonwensen te bespreken en bezichtigingen voor u in te plannen! U kunt maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur bezichtigen. Bezichtigingen op zaterdag is in overleg mogelijk. Graag tot snel! Huur een woning via Ben Housing 

Huis huren in Rotterdam: stad van kansen & aanpakken!

Ben Housing is dé verhuurmakelaar van Rotterdam en omstreken. Wij zijn een typisch Rotterdams bedrijf; niet kletsen maar doen! Wij helpen u daarom actief bij het huren van uw ideale huis in deze levendige grote stad. Grijp deze kans aan en neem snel contact met ons op! Vul het onderstaande formulier in of bel ons op  +31 010-2040661.

Bekijk ons actuele verhuur aanbod

 

Neem contact met ons op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht.