benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Huis huren Rotterdam

Een huis huren in Rotterdam? Dan bent u bij Ben Housing aan het juiste adres! Ben Housing heeft een uitgebreid aanbod van huurwoningen in Rotterdam. Wij verhuren de beste huizen in onder andere: Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Dordrecht, Zoetermeer, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht én Zwijndrecht! Bekijk ons aanbod huurwoningen in Rotterdam. 

Huis huren in Rotterdam met Ben Housing

Diverse huurhuizen in en nabij Rotterdam

Wij bemiddelen bij huurwoningen in alle soorten en maten. Geef uw wensen bij ons op of maak een selectie in het zoekaanbod op de website. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld: appartementen, eengezinswoningen, gemeubileerde woningen. Liever een studio huren in Rotterdam? Bekijk ons actuele woning aanbod van alle huurwoningen in en nabij Rotterdam. 
 

Huis bezichtigen nabij Rotterdam

Via de "Reageer" knop kunt u eenvoudig een bezichtiging aanvragen. Indien u van plan bent om een huis te huren in Rotterdam of omstreken, dan nemen wij direct contact met u op om uw woonwensen te bespreken en bezichtigingen voor u in te plannen! U kunt maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur bezichtigen. Bezichtigingen op zaterdag is in overleg mogelijk. 
 

Huis huren in Rotterdam: stad van kansen & aanpakken!

Ben Housing is dé verhuurmakelaar van Rotterdam en omstreken. Wij zijn een typisch Rotterdams bedrijf; niet kletsen maar doen! Wij helpen u daarom actief bij het huren van uw ideale huis in deze levendige grote stad. Grijp deze kans aan en neem snel contact met ons op! Vul het onderstaande formulier in of bel ons op  +31 010-2040661.
 

Interesse & meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het administratief- of technisch beheer van uw woning? Stuur uw contactgegevens en eventueel een toelichting en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

* Velden met een * zijn verplicht