benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Gemeubileerd huren Rotterdam

Bekijk ons gehele aanbod aan huurwoningen in en nabij Rotterdam. U kunt zowel gemeubileerde woningen als casco woningen huren! Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in onze huur en/of verhuur diensten!
 

Gemeubileerd huren Rotterdam - Ben Housing Rotterdam

Wonen vlakbij uw werk in Rotterdam

Het huren van gemeubileerde woningen is natuurlijk ideaal. Vooral als u even snel dichter bij uw werk in Rotterdam wilt wonen! U werkt misschien wel binnen Bedrijventerrein Prinsenland, Rotterdam Brainpark of Cool. In dat geval heeft Ben Housing altijd wel een geschikte woning beschikbaar voor u, dus neem gerust contact op!
 

Waarom gemeubileerd huren?

De keuze voor een gemeubileerde huurhuis is een goede oplossing voor als u geen budget heeft voor meubels, of voor als u maar tijdelijk in een huurhuis wilt verblijven. Een gemeubileerde woning heeft naast vloerbedekking, verlichting, raamdecoratie en keukenbenodigdheden ook meestal linnengoed, een wasmachine, meubels en klein keukengoed. Indien u een gemeubileerde woning bij Rotterdam heeft bezichtigd via ons, kunt u gelijk intrekken als u dat wenst! 
 

Interesse & meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het administratief- of technisch beheer van uw woning? Stuur uw contactgegevens en eventueel een toelichting en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

* Velden met een * zijn verplicht