Eengezinswoning huren Rotterdam

Wilt u een geschikte eengezinswoning huren in Rotterdam of omstreken? Bij Ben Housing kunt u terecht voor woningen in alle soorten in maten, zowel casco als gemeubileerd.

Een eengezinswoning huren in Rotterdam?

Ben Housing heeft een groot aanbod aan huurwoningen in Rotterdam. Via onze verhuurpagina is het eenvoudig om het aanbod te bekijken en uw gewenste selectie criteria te selecteren. Een aantal locaties van onze huurwoningen in Rotterdam:

  • Rotterdam Brainpark
  • Rotterdam Centrum
  • Rotterdam Delfshaven
  • Rotterdam Maasvlakte
  • Rotterdam Overschie

Naast eengezinswoningen in Rotterdam verhuren wij ook eengezinswoningen in onder andere Den-Haag, Zoetermeer en omgeving.

Bekijk het woningaanbod

Appartement of eengezinswoning huren bij Ben Housing

Ben Housing BV is opgericht in 2006 en is uitgegroeid tot een van de grootste verhuurmakelaars van Rotterdam.
Wij maken gemakkelijk een uitgebreide inventarisatie voor u om te kijken welke eengezinswoning het beste bij u past qua wensen en eisen. Wij verzorgen vervolgens het hele proces van A tot Z! Bij ons kunt u op professionele wijze uw eengezinswoning huren!

Diverse gezinswoningen in omgeving Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod aan eengezinswoningen in Rotterdam en omstreken? Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak neemt u contact op met (0031)010-2040661! Ons deskundige team van verhuurmakelaars in Rotterdam staat iedere dag voor u klaar, zodat u snel uw ideale eengezinswoning kunt huren!

IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.