Appartement huren Rotterdam

U kunt bij ons een appartement huren in Rotterdam en omstreken, zoals in Zoetermeer en Dordrecht.

Op de website van Ben Housing worden allerlei soorten appartementen aangeboden tegen verschillende prijzen. Zo kunt u een goedkoop appartement huren Rotterdam, maar ook een ruim 2 kamer appartement huren.  Er zal vast een appartement tussen staan die aan uw wensen zal voldoen. Bij Ben Housing heeft u keuze uit appartementen:

  • Een appartement huren met 1 kamer of meer;
  • Ongemeubileerd, gestoffeerd of gemeubileerd appartement;
  • Vrije sector appartementen.

 

Bekijk direct ons aanbod voor een appartement in Rotterdam

Bovendien kunt u een appartement huren in Rotterdam Centrum of in een van de omliggende steden. Zo kunt u ook in bijvoorbeeld Ridderkerk en Barendrecht mooie appartementen huren. Bekijk snel ons aanbod!

Bekijk het woningaanbod

Proactieve service bij het huren van uw appartement

Het team van Ben Housing werkt zeer proactief als het gaat om vraag en aanbod van appartementen nabij Rotterdam. Wij maken gebruik van korte communicatielijnen in ons netwerk, waardoor wij continu weten te voldoen aan de vraag van onze woningzoekenden. Door onze proactieve service, zult u ongetwijfeld het juiste appartement huren in Rotterdam! Neem snel contact met ons op, zodat we u goed van dienst kunnen zijn!

Huur een mooi appartement bij Rotterdam!

Onze appartementen zijn van goede kwaliteit en erg aangenaam om in te wonen. Op onze website kunt u het volledige aanbod bekijken. Bij Ben Housing adviseren wij u graag uitgebreid over alle mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met ons op, dan bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden!

IMG_6866
Landverhuizersplein 8 (8 of 35)
Landverhuizersplein 8 (13 of 35)
IMG_1683
Landverhuizersplein 8 (26 of 35)
IMG_1399

Wij zijn jouw makelaar voor verhuur in en rondom Rotterdam.