benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Schiedamsesingel

Beschikbaar per direct

Prijs € 1175,-/m excl.
Borg € 1175,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 97 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Centrum

Omschrijving

Ruim wonen in het kloppende hart van Rotterdam?

Deze woning is gelegen in de buurt 'Cool' en maken deel uit van het centrum waarbij kunst, cultuur, de dynamiek van de stad en de rust van de Schiedamsesingel een prachtige combinatie vormen. Werkelijk alle stadse faciliteiten liggen in de directe omgeving; van de gezellige Witte de Withstraat met talloze eet-en drinkgelegenheden tot het museumpark, winkels en supermarkten tot gerenommeerde basisscholen en kinderdagopvang.

Indeling:
Entree via hal. Ruime, lichte woonkamer met hoge plafonds en grote raampartij aan de voorzijde van de woning. Aangesloten aan de woonkamer bevindt zich de half open keuken, voorzien van gasstel, combi-oven en koelkast.

Via de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 1 is met een afmeting van 3,73m x 3,50m zeer ruim te noemen. Slaapkamer 2 (3,50m x 2,00m) bevindt zich ernaast en biedt voldoende ruimte voor een 2 persoons bed.

Tevens in de woning voorzien van een badkamer met bad, douche en wastafel, en een apart toilet.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!