benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Schalkeroord

Beschikbaar per direct

Prijs € 850,-/m excl.
Borg € 1700,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 65 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Ijsselmonde
Bouwjaar 1965

Omschrijving

Leuk, licht en ruim 3-kamer appartement aan de Schalkeroord in IJsselmonde.. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 65 m2 en is gebouwd in 1965.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. .

Ruime doorzon woonkamer (voorheen 2 kamers) met plavuizen vloer en toegang tot het balkon aan de achterzijde.

De keuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van ingebouwde kookplaat, oven en afzuigkap. Ook vanuit de keuken is er toegang tot het balkon aan de achterzijde.

De woning is voorzien van 2 slaapkamers. Een slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achter zijde van de woning gelegen. (zie plattegrond voor maatvoering)

Nette geheel betegelde badkamer met douchecabine en wastafel. Tevens is er een apart toilet met fonteintje.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!