benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Pleinweg

Beschikbaar per direct

Prijs € 990,-/m excl.
Borg € 990,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 87 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Carnisse
Bouwjaar 1939

Omschrijving

Netjes, gerenoveerd, gestoffeerd 3-kamer appartement op de 3e en 4e verdieping aan de Pleinweg in Rotterdam-Zuid. Deze dubbele bovenwoning ligt op loopafstand van het grote overdekte winkelcentrum Zuidplein met daarbij het bus- en metrostation. Het centrum van Rotterdam is makkelijk aan te fietsen. De A15 is snel te bereiken.

Indeling:
3e verdieping: Ruime en lichte woonkamer (11,39m x 3,65m) over de gehele lengte van de woning, met aan de achterzijde van de woning een half open keuken. Via keuken of de openslaande deuren in de woonkamer is het balkon te bereiken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een kleine slaapkamer (2,21m x 2,00m). Via de hal heeft u toegang tot een apart toilet.

Via de trap in de hal kunt u naar de vierde verdieping waar zich aan de achterzijde een grote slaapkamer bevindt (4,83m x 3,67m). Tevens is op deze verdieping de badkamer met douche en wastafel te vinden. Er wordt op dit moment een compleet nieuwe badkamer geplaatst. De bijgevoegde foto's van de badkamer zijn dus niet meer up-to-date.

Let op:
- Dit adres valt in HHV-gebied. Informeer bij de gemeente wat dit voor u betekend.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!