benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Frans Halssingel

Prijs € 1175,-/m excl.
Borg € 1175,-
Aantal slaapkamers 3
Objecttype
Oppervlakte 78 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Hillegersberg
Bouwjaar 1955

Omschrijving

Dubbele 3-kamer bovenwoning aan een mooie en rustige singel in het Molenlaankwartier. De woning beschikt over een ruime woonkamer (ca. 83 m²) met erker, half open keuken, een balkon, twee slaapkamers, een zijkamer en een bergvliering. Op de begane grond bevindt zich een berging.

De woning ligt op loop/fietsafstand van winkels, openbaar vervoer en winkels. Gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. De woning wordt gestoffeerd en gedeeltelijk gemeubileerd opgeleverd.

Indeling
Begane grond: Eigen entree, vestibule en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: hal met wc en meterkast. Woonkamer in L-vorm met een erker aan de voorzijde, fraai uitzicht en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Half open keuken aan de achterzijde.

Tweede verdieping: Overloop, badkamer met balkon, ligbad/douche, wastafelmeubel, tweede wc en een wasmachine en droger. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met kastenwand. Slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel en vaste kast. Kleine zijkamer met vaste kast.

Slaapkamer 1: (4.32x2.89)
Slaapkamer 2: (2.89x 3.39/1.92)
Zijkamer: (1.67x2.43/1.66)


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!