benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL
Verhuurd (onder voorbehoud)

Luzacstraat

Prijs € 925,-/m excl.
Borg € 925,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype Benedenwoning
Oppervlakte 55 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Blijdorp

Omschrijving

Ideaal starters appartement mét tuin in Blijdorp!

Leuk 2 kamer appartement op de begane grond aan de Luzacstraat te Rotterdam Blijdorp. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De woning is gelegen in een zeer geliefde te Rotterdam.

De woning is voorzien van eigen douche, toilet en keuken. De keuken is gelegen aan de achterkant van de woning, via de keuken is tevens de achtertuin te bereiken. De woonkamer is tevens aan de achterkant van de woning gelegen, deze ruimte is circa 25m2 groot. De slaapkamer gelegen aan de voorkant van de woning is circa 13 m2 groot.
De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, met openslaande deuren naar de tuin. Verder zijn er in de woning diverse oude details terug te vinden, zoals de oude glas en loodramen aan de voorzijde.

Let op:
Ook geschikt voor een student met een borgsteller


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!