benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Van Vollenhovenstraat

Beschikbaar vanaf 1 juli 2021

Prijs € 1650,-/m excl.
Borg € 1650,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype
Oppervlakte 71 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Scheepvaartkwartier
Bouwjaar 2018

Omschrijving

Prachtig en comfortabel wonen in het historische Scheepvaartkwartier? Hierbij bieden wij dit fantastische gestoffeerde 3 kamer appartement aan in het project Van Vollenhovenkwartier; een unieke kans om te kunnen wonen in het historische Scheepvaartskwartier! Het gebouw “Van Vollenhovenkwartier” is, met behoud van de bestaande architectuur, hoogwaardig getransformeerd naar chique Citylofts en appartementen, met een stijlvolle entree, atrium, en “last but not least” een ruim gezamenlijk dakterras op de vijfde etage. Het gebouw krijgt een geheel andere uitstraling, gevel en raampartij, waardoor er een modern woongebouw ontstaat met een klassieke uitstraling die past in deze omgeving.

Jonge professionals, ondernemers met een pied-a-terre, stellen die weer terugkeren naar de stad. Het Van Vollenhovenkwartier trekt een gevarieerde community van stedelingen met een liefde voor Rotterdam.

De woning is van alle gemakken voorzien, licht (door grote ramen tot aan de vloer), modern en strak afgewerkt. De oppervlakte is ca. 71 m2. De woning heeft een Frans balkon.

De omgeving
Als bewoner van het Van Vollenhovenkwartier geniet je iedere dag van de grandeur van de monumentale wijk Het Scheepvaartkwartier. Een wijk bekend door zijn bijna 100 rijksmonumenten en als een van de rijkste wijken van Nederland. In enkele stappen van je thuis vind je top restaurants en musea, kan je borrelen in de prachtige historische Veerhaven of ontspannen met vrienden in het Park. Ook de andere Rotterdamse parels liggen aan je voeten. Of het nu gaat om de Markthal, Museumkwartier, Rotterdam Centraal of de Wilhelminapier. Alle hotspots zijn dichtbij en ook makkelijk met het OV en Watertaxi te bereiken.

Bijzonderheden
* 9e verdieping
* Bouwjaar: 2018.
* Woonoppervlakte vanaf circa 71m2
* 2 slaapkamers
* Luxe zwarte keuken met allerhande apparatuur
* Prachtige PVC vloer in visgraat gelegd
* Raambekleding in ieder vertrek
* Stijlvolle entree en atrium.
* Ruim gezamenlijk dakterras op de vijfde etage.
* Het Van Vollenhovenkwartier is gelegen op de hoek van de Westzeedijk met de Van Vollenhovenstraat.
* Voorschot stookkosten van €100,00 per maand

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.