benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Abraham Kuyperlaan

Beschikbaar per direct

Prijs € 1150,-/m excl.
Borg € 1150,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype
Oppervlakte 65 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Bergpolder
Bouwjaar 1933

Omschrijving

Ruim en stijlvol, gemeubileerd 2 kamer appartement mét balkon op de 1e etage aan de Abraham Kuyperlaan in het zéér geliefde Bergpolder (Rotterdam Noord).

Indeling:
De riante en langgerekte woonkamer (9,10m x 4,49m) is voorzien van grote raampartijen voor veel lichtinval, aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de open keuken welke is voorzien van alle benodigde apparatuur.

Via de gang naast de woonkamer bereikt u de slaap/badkamer aan de achterzijde van de woning. Het ruime en frisse slaapgedeelte (3,67m x 2,75m) is voorzien van een comfortabel 2-persoons bed en diverse opbergmogelijkheden. Deze ruimte grenst aan de badkamer en is gescheiden door een glazen wand. De badkamer is voorzien van een douche, dubbel wastafelmeubel, wasmachine en droger.

De woning is gelegen op korte fietsafstand van het centrum, naast het openbaar vervoer en nabij uitvalswegen. Diverse winkels, eetgelegenheden en het populaire Vroesenpark in de nabije omgeving.


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.


Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!