benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Appartement huren Haven van Rotterdam

Uw ideale appartement huren nabij Haven van Rotterdam is gemakkelijk via Ben Housing! Ben Housing is een van de grootste verhuurmakelaar die actief is in Rotterdam en omgeving. Wij hebben een bedreven team dat werkt met passie, enthousiasme, deskundigheid en betrouwbaarheid voor onze woningzoekenden! Neem gerust contact met ons op om via Ben Housing een appartement te huren!

Appartement huren Rotterdam en omgeving Ben Housing

Rendabel een appartement huren nabij Haven van Rotterdam

Wij hebben een variĆ«teit aan mooie appartementen beschikbaar, die te zien zijn via onze website. U kunt ze natuurlijk ook bezichtigen, indien u overweegt om een appartement te huren bij ons. Bezichtigingen zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur. Liever op zaterdag een appartement bezichten? In overleg is dat natuurlijk ook mogelijk. Een appartement huren nabij Haven van Rotterdam bij Ben Housing is zeer profitabel. Ons team helpt u graag!
 

Appartementen, Studio's en meer

Ons aanbod appartementen in Rotterdam en omgeving is zeer uitgebreid. Van grote tot kleine appartementen, gemeubileerd en niet-gemeubilieerd.Ben Housing is de vastgoedmakelaar van Rotterdam. Naast appartementen verhuren wij ook: 

  • Studio's
  • Benedenwoningen
  • Vila's
  • Gemeubileerde woningen
  • Eengezinswoningen
     

Bekijk ook onze andere woningen!

Bij Ben Housing kunt u naast een appartement huren in de omgeving van Haven van Rotterdam ook allerlei andere woningtypen huren. U kunt zelfs bij ons terecht voor verhuur en vastgoedbeheer. Wij onderscheiden ons al 10 jaar lang van andere verhuurmakelaars op dit gebied. Neem daarom snel contact met ons op en vind uw ideale appartement!